De mensen

Mensen komen eerst. Altijd.

Bij ons mag je er zijn. In een vergadering is "het voelt niet goed" een valide argument waarnaar geluisterd wordt. We houden een oog op de werkdruk, want we vinden het belangrijk dat collega's niet overwerkt raken. De eerste vraag bij een overleg is vaak "hoe is het met je?" En we hebben een Passiebudget wat je kan besteden aan jouw eigen (werk)geluk. Je betaalt de opleiding die je inspireert ervan. En je kan het bijvoorbeeld besteden aan een personal trainer of aan een gave racefiets.

Persoonlijke ervaring met werkgeluk

De meeste mensen blijven plakken, we horen vaak "het is hier gewoon zo fijn." En externen die bij ons tijdelijk aan de slag gaan, willen niet meer weg. 

De mensen achter de pas

Wil je lezen wat onze collega's te delen hebben? We spreken onze collega's regelmatig. Over onze diensten en vernieuwingen. Of over hun toekomstdromen, of gewoon hun werkdag. Lees alle verhalen in Leesvoer

Zie je het wel zitten om je aan te sluiten bij de club? Kijk op de vacaturepagina.

De mensen

  • Werkgeluk
  • Passiebudget
  • Flexbudget
  • Vitaliteitsbeleid

Dát is het menselijke van MKB Brandstof.

Bekijk onze vacatures

De autopas

Eén pas voor tanken, laden, parkeren en wassen. 100% fiscusproof, op één verzamelfactuur. Dát is het gemak van MKB Brandstof.

De autopas

De missie

MKB Brandstof beweegt ondernemers met duurzame mobiliteit: al onze ondernemers zijn in 2025 klimaatpositief onderweg.

De missie

De organisatie

Een Passiecratische organisatie is gedreven door mensen die werken in een rol die ze energie geeft. En die het doel van het bedrijf ondersteunt.

De organisatie

De geschiedenis

Sinds de oprichting in 2006 helpen wij met onze diensten zo’n 50.000 kleine ondernemingen en zzp'ers met hun administratie.

De geschiedenis