De missie

Meer dan alleen een autopas

Onze oprichter, Martin Schuurman, zie je eigenlijk niet zo vaak. Voor het dagelijkse reilen en zeilen zijn er de directieleden Martijn en Martijn. Maar Martin's invloed is wel voelbaar in het bedrijf. Zijn bevlogenheid en passie zie je terug in ons DNA en onze diensten. 

Klimaatpositief

Het komt eraan: de energietransitie. Mensen stappen over op elektrisch, en wij bewegen mee. Wij blijven ondernemers met innovatieve diensten ondersteunen en stellen ons als doel om al onze ondernemers in 2025 klimaatpositief op weg te laten zijn. Daarvoor breiden we onze dienstverlening stap voor stap uit met nieuwe diensten die bijdragen aan deze missie. Zo willen we opmerkelijk verduurzamen en elektrisch rijden opmerkelijk makkelijk maken.

De missie

  • Klimaatpositief onderweg met elkaar.
  • Opmerkelijk verduurzamen en elektrisch rijden opmerkelijk makkelijk maken.

Dát is het maatschappelijke van MKB Brandstof.

Lees meer over duurzame mobiliteit

De autopas

Eén pas voor tanken, laden, parkeren en wassen. 100% fiscusproof, op één verzamelfactuur. Dát is het gemak van MKB Brandstof.

De autopas

De mensen

"Werkgeluk staat bij ons centraal." Dat klinkt leuk. Maar hoe ziet dat eruit in de praktijk? Het is meer dan een mooie spreuk. Mensen komen eerst. Altijd.

De mensen

De organisatie

Een Passiecratische organisatie is gedreven door mensen die werken in een rol die ze energie geeft. En die het doel van het bedrijf ondersteunt.

De organisatie

De geschiedenis

Sinds de oprichting in 2006 helpen wij met onze diensten zo’n 50.000 kleine ondernemingen en zzp'ers met hun administratie.

De geschiedenis