Tarieven

Wat je krijgt voor je maandbijdrage

Maandbijdrage per autopas

8,90 euro

(inclusief alle handige diensten)

Actie
3 maanden
4,95
100% fiscusproof

Het kennismakingstarief voor de eerste drie maanden geldt bij aanmelding vóór 31 oktober.

Kosten transacties

Tanken
0 cent
Carwash
20 cent
Parkeren
20 cent
Laden
20 cent

Direct aanvragen

Wist je dat!
MKB Brandstof hanteert vaste tarieven voor laden. Zo betaal je overal in Nederland voor regulier laden €0,29 per kWh en voor snelladen €0,53 per kWh (exclusief BTW). Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Ook laad je dan altijd met 100% Nederlandse groene stroom!

Wij het gedoe, jij het gemak

Je hoeft geen bonnetjes meer te bewaren, of te zoeken naar een parkeerautomaat. Wij regelen alles. Voor een vast bedrag per maand:

  • één tankpas voor tanken, laden en parkeren
  • fiscusproof op één verzamelfactuur
  • inclusief afrekenen voor carwash, motorolie en meer

Eenmalige borg per autopas

Je hebt van die boeven die tanken zonder te betalen. En naar dat geld kunnen wij dan fluiten. Om de prijs voor jou zo laag mogelijk te houden gebruiken we een borg. Om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt en we die kosten dan moeten doorberekenen. Het borgbedrag is 200 euro per pas. Dat geld blijft van jou. We storten het terug wanneer je de pas opzegt en geen betalingsachterstand hebt.

Maandelijks afschrijven? Dat kan.

We schrijven de kosten van de diensten wekelijks van je rekening af. Wil jij maar één keer per maand betalen? Dat kan door transactieborg te storten - dit is een bedrag bovenop je basisborg. Zolang de maandelijkse transacties (incl. btw) niet hoger uitvallen dan deze transactieborg, schrijven we de kosten slechts één keer per maand af. Dit gebeurt tegelijk met jouw maandfactuur.

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw.

betalen bij elk tankstation in Nederland
één autopas voor tanken, laden en parkeren
100% fiscusproof op één verzamelfactuur

We zitten klaar voor elke vraag

Ook nu werken we gewoon door, maar dan vanuit huis. Je krijgt binnen vijf dagen antwoord op e-mail. Onze wachttijd aan de telefoon is in deze drukke periode gelukkig niet veel langer geworden.

Wat bijzonder is aan onze klantenservice, is dat we geen extern bedrijf inhuren om je vragen te beantwoorden. Onze servicemedewerkers zitten gewoon bij ons op kantoor. Nou ja, nu even niet dan. Maar normaal gesproken wel.

Geen scripts of targets
Dat betekent dat we oplossingen op maat bieden, we denken met jou mee. We werken niet met scripts of targets, we nemen echt de tijd voor je.