Carwash met MKB Brandstof

  • Meer dan 1200 wasstraten in Nederland
  • Geen losse bonnetjes meer
  • Handige app met alle locaties en wasmethoden

Autopas aanvragen Download app

Laat je auto stralen

Heb je vandaag een belangrijke afspraak met die nieuwe klant? Dan kan je niet komen voorrijden in een smerige auto. Dat kan beter!

Met de gratis app Carwash met MKB Brandstof zoek je eenvoudig naar wasstraten en wasboxen en meer. Met ruim 1200 aangesloten wasstraten in Nederland is er altijd een in de buurt. De kosten van je wasbeurt betaal je eenvoudig met je autopas van MKB Brandstof. Nooit meer bonnetjes bewaren dus. Superfijn! Ook al je wasbeurten verzamelen wij op je verzamelfactuur, 100% fiscusproof.

Jorn Zijlstra, businessmanager Gemaksdiensten

"Ik word altijd zo blij van een schone auto. Als je regelmatig je auto wast gaat hij langer mee. En je belast het milieu minder in de wasstraat. Fijne gewoonte dus, die iedere keer weer opvrolijkt."

Autowassen in heel Nederland

Met de autopas kun je vrijwel óveral in Nederland betalen voor carwash. Je bent niet gebonden aan carwash stations van één merk.

In de app Carwash met MKB Brandstof zie je in één oogopslag waar je in de buurt je auto kunt wassen.

54
162
149
153
75
67
38
78
87
46
189
31
38
15
Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2017 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2017 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens ©2017 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google

Alle carwashlocaties in je binnenzak

Onze gratis app Carwash met MKB Brandstof loodst je snel naar de dichtstbijzijnde wasstraat. Vrijwel alle carwashlocaties in Nederland zijn opgenomen in de app. Op basis van locatie, wasmethode en voorkeur kies je de juiste carwash. Houd je auto in topconditie!

Check de app

Autowassen afrekenen op dezelfde pas

Je auto is toch je visitekaartje. Een carwash vind je snel via onze handige app. En afrekenen doe je gewoon met de autopas van MKB Brandstof De wasbeurten vermelden we apart op je maandfactuur. Snel, gemakkelijk en overzichtelijk.

Wat kost het?

Naast het tarief dat de locatie rekent voor het wasprogramma, betaal je per wasbeurt 20 cent transactiekosten. Je betaalt geen extra abonnementskosten. De app Carwash met MKB Brandstof is gratis te downloaden.

Maandbijdrage per autopas

8,90 euro

(inclusief alle handige diensten)

Actie
3 maanden
4,95
100% fiscusproof

Het kennismakingstarief voor de eerste drie maanden geldt bij aanmelding vóór 31 oktober.

Kosten transacties

Tanken
0 cent
Carwash
20 cent
Parkeren
20 cent
Laden
20 cent