De positieve energie van MKB Brandstof

MKB Brandstof is de eerste en belangrijkste realisatie van LaatBloeien. Sinds de oprichting in 2006 hebben wij met onze diensten zo’n 70.000 kleine ondernemingen en zzp'ers geholpen met hun administratie. Weg met losse bonnetjes voor tanken, laden en parkeren. Maar ook de carwash: alles op één verzamelfactuur waarvan je in één oogopslag de btw afleest. Sinds heel kort bieden we een nieuw gaaf product aan: een laadpalen-abonnement. Wij regelen alles voor je in het lastige traject van het installeren van een laadpaal om je elektrische auto aan op te laden. Lees hier meer. 

Onze producten

Naast de tankpas ontwikkelden wij apps. Zo kan iedereen met de app Tanken met MKB Brandstof eenvoudig zien wat de brandstofprijzen in de buurt zijn, maar er zijn in de afgelopen jaren meer apps bij gekomen. De belangrijkste is Parkeren met MKB Brandstof, omdat deze door pashouders wordt gebruikt om parkeerbeurten te starten en stoppen, die op dezelfde verzamelfactuur terechtkomen. Hier kan je alle apps gratis downloaden. Deze apps, en elke -nieuwe- dienst, komen voort uit onze passie gemak te creëren voor onze klanten. 

Onze missie

Wij richten ons met onze vijftig medewerkers met een nieuwe missie op een groeiende behoefte bij ondernemend Nederland: de omschakeling naar klimaatpositief reizen. Wij blijven ondernemers met innovatieve diensten ondersteunen en stellen ons als doel om al onze ondernemers in 2025 klimaatpositief op weg te laten zijn. Wij breiden onze dienstverlening dan ook stap voor stap uit met nieuwe diensten die bijdragen aan deze missie. MKB Brandstof beweegt ondernemers met duurzame mobiliteit.

Onze locatie

Wij zijn gevestigd aan het Hofplein in Rotterdam, op de locatie van het Rotterdamse LaatBloeien Werkcafé en Podium, samen met andere bedrijven die een positieve impact willen maken in de samenleving. Iedereen kan elke doordeweekse dag binnenlopen voor een werkplek voor een (half) dagje. Zonder abonnement of ander gedoe.  

Onze oprichter

MKB Brandstof en LaatBloeien zijn gestart door ondernemer Martin Schuurman, die zichzelf omschrijft als ‘eigenwijze dromer met een sterke overtuiging dat het beter kan’. Martin wil dan ook merkbaar bijdragen aan een betere wereld die eenvoudiger in elkaar zit en slimmer is georganiseerd, zodat vooral dat wat belangrijk is tot bloei kan komen.

Ons team

Wij ondersteunen mensen en geloven in het talent van onze medewerkers. Wanneer mensen doen waar ze goed in zijn, werken ze met meer plezier. En dat is ook goed voor ons bedrijf. Iedereen krijgt de kans om te onderzoeken waar zijn of haar talenten liggen. We doen niet aan functietitels, maar aan rollen. Binnen elk team vervullen mensen meerdere rollen. En altijd op het vlak waar hun talent ligt. 

Word je blij van onze missie en denk je dat je goed past bij onze cultuur? Kijk dan vooral even bij onze vacatures