Tanken met MKB Brandstof

  • Betaal bij elk tankstation in Nederland de actuele pompprijs
  • Tank met hetzelfde gemak ook in België en Luxemburg
  • Al je tankbeurten fiscusproof op één verzamelfactuur

Aanvragen

Tanken in de Benelux

Met de autopas tank je óveral in Nederland (99,9% dekking) en bij meer dan 1500 tankstations in België en Luxemburg.

Download onze gratis tankapp en check snel en eenvoudig waar je bij onze zuiderburen tankt met MKB Brandstof. Zonder extra kosten.

Goede reis! Bon voyage!

 

Overal betalen

Je bent niet gebonden aan benzinestations van één merk. Zo profiteer je optimaal van de flinke prijsverschillen. De autopas gebruik je bij elk type pomp, inclusief witte en onbemande pompen. Ook voor screenwash en motorolie.

Jochem Paarlberg, businessmanager Tanken

"Het mag dan 'fossiele brandstof' heten, onze ambities zijn verre van ouderwets. We werken hard aan het gemak voor de ondernemer vandaag, en kijken ook naar de toekomst."

Wat levert het op?

Veel ondernemers declareren de btw niet of nauwelijks bij de fiscus. Dit scheelt al gauw zo'n 15 tot 20 euro per tankbeurt. Zo verdient de autopas zichzelf al binnen vier tankbeurten terug. Daarnaast is tankadministratie tijdrovend en kostbaar. Een losse tankbon kost € 1,50 – van boeking tot aan het opstellen van jaarcijfers. Het verwerken en uitbetalen van declaraties kost zelfs € 7,50. Een slimme ondernemer bespaart daarom tijd én geld met de autopas van MKB Brandstof

100% btw-garantie

Veel ondernemers weten niet, dat de fiscus tankbonnen zonder naamsvermelding niet erkent als volwaardige factuur. Hierdoor loop je al snel een fors bedrag aan btw-teruggave mis of kun je bij controle een naheffing krijgen. Zonde natuurlijk.

Laat geen geld liggen

Tankstationproof

Met de autopas van MKB Brandstof tanken ondernemers óveral in Nederland (99,9% dekking) en bij meer dan 1500 tankstations in België en Luxemburg. Omdat je niet gebonden bent aan één merk kun je ook de goedkoopste, onbemande tankstations gebruiken. Zo betaal je nooit teveel.

Je voordelen

Geen bonnenboekhouding meer

Als ondernemer heb je wel meer aan je hoofd dan administratieve rompslomp. De tankadministratie van jezelf en je medewerkers is een tijdrovend klusje. Gelukkig is bonnen verzamelen en correct administratief verwerken verleden tijd. Dat doen wij voor je!

Voorkom gedoe

Tanken zakelijk en privé

Grote kans dat je als zzp'er ook met je privéauto zakelijke kilometers maakt. Naast de 19 cent per zakelijke kilometer die je opgeeft bij de belastingdienst, mag je óók de btw verrekenen op: brandstof, auto-vloeistoffen, onderhoud en banden.

Meer weten?

Maandbijdrage per autopas

8,90 euro

(inclusief alle handige diensten)

Actie
3 maanden
4,95
100% fiscusproof

Het kennismakingstarief voor de eerste drie maanden geldt bij aanmelding vóór 31 oktober.

Kosten transacties

Tanken
0 cent
Carwash
20 cent
Parkeren
20 cent
Laden
20 cent