Weg met die onoverzichtelijke stapel tankbonnetjes

De autopas is administratieproof

Bonnen verzamelen en correct administratief verwerken is verleden tijd. Dat doen wij voor je! Als ondernemer heb je wel meer aan je hoofd dan administratieve rompslomp. Maak kennis met de autopas van MKB Brandstof

50.000 ondernemers vertrouwen op MKB Brandstof

Dankzij overzichtelijke maandfacturen, heb je geen gedoe meer met het verzamelen en inboeken van tankbonnetjes (en ook die van carwash en parkeren). Zo voorkom je foutieve declaraties of naheffingen over onterechte btw-teruggave. Bovendien heb je volledig overzicht en grip op je tankadministratie en die van je medewerkers. Niet voor niets maken 50.000 ondernemers al gebruik van de diensten van MKB Brandstof

Eén overzichtelijke factuur

De autopas van MKB Brandstof is het ideale zakelijke betaalmiddel. Bij betaling met de tankpas is btw-teruggave gegarandeerd, in tegenstelling tot tankbeurten die je contant afrekent. Afrekenen met een creditcard of pinpas, betekent altijd tankbonnen verzamelen, met het risico dat er bonnen zoek raken of onleesbaar zijn.

Grip op de zaak

Elke maand ontvang je een overzichtelijke verzamelfactuur met daarop de tankbeurten van al je auto's. Per tankpas zijn alle transacties inzichtelijk. Hierdoor weet je exact waar, wanneer en hoeveel er voor welke auto getankt is. Zo kun je bijsturen waar nodig. Daarnaast heb je direct inzicht in de actuele brandstofkosten van je wagenpark.

Terugverdiend in slechts vier tankbeurten!

Aan de administratie van tankbonnen en het verwerken van declaraties zijn uiteraard kosten verbonden. Met de autopas van MKB Brandstof sparen ondernemers die kosten uit. Daardoor verdient de autopas zich al bij vier tankbeurten per maand terug. En als je meerdere bedrijfswagens hebt nog sneller.