Kan ik met jullie autopas ook laden in Europa?

Afspraak in het buitenland? Oui oui! In Nederland heb je sowieso 100% dekking. En ook in het buitenland kun je op steeds meer locaties terecht met onze autopas. Er zijn al meer dan 200.000+ laadpunten in de EU aangesloten.

In onze app kan je zoeken op locaties in het buitenland, om te kijken of en waar de laadpalen staan in dat gebied.  Goed om te weten: de tarieven voor laden in het buitenland kunnen verschillen per aanbieder, de prijs wordt een-op-een aan je doorberekend.

Heb je onze app nog niet, download 'm nu

Extra informatie laadpunten in Europa
Als een laadpaal bij ons is aangesloten dan tonen we een blauw bolletje op de kaart in de app. Is een laadpaal niet bij ons aangesloten dan een grijs bolletje. We tonen deze locaties, zodat je op locaties met weinig laadpalen weet waar je wel kan laden en eventueel een andere pas kan gebruiken.

Waar we kunnen tonen we ook de beschikbaarheidsstatus van laadpalen. Dit is te herkennen aan het groene of rode bolletje bij de laadlocatie. In het buitenland wordt de beschikbaarheid helaas lang niet altijd doorgegeven. In dat geval hanteren we een wit bolletje (status blanco/onbekend).

Ik heb een andere vraag