Hoe factureert MKB Brandstof aan mijn bedrijf?

Ondernemers organiseren hun administratie graag naar eigen wens. Dat snappen we. Daarom bieden we drie facturatiemogelijkheden:

1. Verzamelfactuur – wekelijks incasseren
Je ontvangt maandelijks een verzamelfactuur met daarop het verbruik van je autopassen. Maar de kosten kunnen snel oplopen. Daarom incasseren we wekelijks van je rekening als er meer wordt verbruikt dan je incassogrens. Op de factuur vind je altijd een specificatie van wat er is verbruikt. Daarnaast kun je ook een Excel specificatie downloaden met het verbruik van je autopassen per kenteken. De factuur is een beveiligd PDF-document, die je makkelijk kunt opslaan en printen.

2. Eén maandfactuur – één incasso
Je ontvangt elke maand één verzamelfactuur en ook de kosten worden slechts één keer per maand afgeschreven. Dit is mogelijk wanneer je transactieborg als garantie stort. Zolang je transacties (incl. btw) niet hoger uitvallen dan dit borgbedrag, schrijven wij ze slechts 1x per maand af. Tegelijk met je maandfactuur. Via Mijn Dashboard kun je je transactieborg verhogen of verlagen.

3. Wekelijks een pdf-factuur - wekelijks incasseren
In plaats van een verzamelfactuur per maand is het ook mogelijk om bij elke incasso een pdf-factuur te ontvangen. Wil je bij elke incasso een pdf-factuur ontvangen? Neem dan even contact op met onze Servicedesk.

 

Ik heb een andere vraag