Deelnamevoorwaarden van MKB Brandstof

In deze veelgestelde vraag lees je waar je aan moet voldoen om de autopas van MKB Brandstof aan te vragen.

Voor wie?
De autopas van MKB Brandstof is bedoeld voor ondernemers en zzp’ers met een Nederlandse Kamer van Koophandel inschrijving. Stichtingen en verenigingen kunnen onze pas ook aanvragen.

Wat heb je nodig?
Om de aanvraag te kunnen doen heb je je KVK-nummer nodig én een zakelijk rekeningnummer. Je geeft een zakelijk Europese incassomachtiging af. Per factuur betalen is helaas niet mogelijk. Wij zullen je informeren over hoe je de machtiging kunt regelen, dit verschilt namelijk per bank.

Hoe meld ik me aan?
Aanmelden is heel eenvoudig! In enkele stappen geef je je bedrijfs- en contactgegevens aan ons door, de hoeveelheid passen en natuurlijk ook je zakelijke rekeningnummer. Intussen doen wij op de achtergrond een kredietcheck via Graydon. Dit doen we om er zeker van te zijn dat de zakelijke kosten op tijd betaald kunnen worden. Mocht je het oneens zijn met de uitkomst van de kredietcheck, dan kun je dit direct in het aanmeldformulier aangeven. Wij zullen dan zelf nog een controle doen. Per autopas betaal je 200 euro pasborg. Je ontvangt de borg terug als je je overeenkomst opzegt en geen openstaande kosten hebt of als je je autopas stopzet via je online dashboard.

Direct aanvragen

Wil je meer weten over de aanvraag bij MKB Brandstof? Dat kan!

Liever persoonlijk contact? Je bereikt onze Servicedesk via 0885 885 861.

Tot gauw!

Ik heb een andere vraag