Adviseur Klantcontact

Ben jij die enthousiaste adviseur die problemen van klanten weet op te lossen?

Als onderdeel van team Klantcontact ben je een belangrijke spil in onze organisatie. Wil jij onze klanten verder helpen en méér dan tevreden stellen?

Jouw rol

Je belt en mailt onze klanten over hun abonnement en het gebruik van de autopassen. Lastige gesprekken ga jij niet uit de weg en verveling komt niet in jouw woordenboek voor. Je denkt mee over mogelijke verbeteringen, innovaties en de optimalisatie van onze dienstverlening.

Bij MKB Brandstof vinden we de sfeer in het team heel belangrijk. Dit gaat verder dan alleen nadenken over wat jouw team beter kan doen; je kijkt ook bedrijfsbreed. Je durft feedback te geven, bent niet bang om die zelf ook te krijgen, en bedenkt hoe we (nog) beter kunnen samenwerken.

Ben jij dit?

Je voert telefoongesprekken met een lach, hebt een vlotte schrijfstijl en vraagt je iedere keer weer af wat de klant nog meer zou willen. Ook vind je het heerlijk om de boel administratief goed op orde te houden. Daarnaast ben jij niet snel van de wijs te brengen en wissel je razendsnel tussen werkzaamheden. Kortom: je bent klantgericht, meedenkend én proactief.

Wat neem jij mee?

 • Hbo-werk - en denkniveau en ervaring met klantcontact.
 • Goede communicatievaardigheden in foutloos Nederlands.
 • Het lef om knopen door te hakken in plaats van ze te leggen.
 • Je bent positief, kunt goed luisteren en denkt in mogelijkheden. 

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime dienstverband, met goede balans tussen werk en privé.
 • Een boeiende en afwisselende rol in een enthousiast team.
 • Een passend marktconform salaris volgens ons open en eerlijke beloningssysteem.
 • Ontwikkeling van jouw talenten en een fijne werksfeer.
 • Een vitaliteitsbeleid waar je harder van gaat lopen!
 • Een ruim opleidingsbudget (ontwikkel vooral waar je van nature goed in bent).
 • Om je werk goed te kunnen uitvoeren is er een dagelijkse verse lunch met al je collega’s en uiteraard ontbreekt de goede koffie niet! En ja…..er is een voetbaltafel...

Wie zijn wij dan?

Als Rotterdams bedrijf bedienen wij 50.000 zelfstandige ondernemers in heel Nederland. Door gedoe bij ze weg te nemen met de autopas voor Tanken, Carwash, Parkeren én Laden, fiscusproof op één verzamelfactuur. En een gratis adviesdesk voor fiscale vragen rondom mobiliteit.
Wij geloven in ondernemerschap en de meeste mensen die hier werken zijn maatschappelijk betrokken. Niet dat je per se vegetariër moet zijn en moet ontbijten met muesli, maar wel dat je graag meewerkt aan een betere wereld. Elke dag weer.

Onze cultuur

Wij zijn een informele en vooral platte organisatie, wat betekent dat er zo goed als geen hiërarchie is. Soms is dat fijn, en soms is dat lastig. Het is gaaf om met je collega’s in discussie te kunnen gaan en ruimte te krijgen om je mening te geven. Daar moet je tegen kunnen. Maar we letten erop dat we even respectvol met elkaar omgaan als we met de wereld doen.

Zie jij het zitten?
Herken jij je in de functie en word je blij van onze bedrijfscultuur? Stuur dan je motivatie en cv naar werken@mkb-brandstof.nl. Mail ook naar dit adres als je nog vragen hebt over de vacature.