Werken bij MKB Brandstof

MKB Brandstof is een dienstverlener met een ideaal. Wij geloven in ondernemerschap en de meeste mensen die hier werken zijn maatschappelijk betrokken. Niet dat je per se vegetariër moet zijn en moet ontbijten met muesli, maar wel dat je graag meewerkt aan een betere wereld. Elke dag weer.

Tot halverwege maart stond hier een vrolijke tekst over ons bedrijf. Dat we zo plat georganiseerd zijn. Dat we zo fijn met elkaar in discussie kunnen gaan, en dat je daar wel tegen moet kunnen. Maar dat we altijd respectvol met elkaar omgaan, net als we met de wereld doen.

En toen kwam het coronavirus in ons land. En stond ieders wereld op zijn kop. Niet in de laatste plaats die van onze deelnemers, want dat zijn zelfstandig ondernemers, met vaak veel te verliezen. Het is in deze tijd nog meer dan anders heel belangrijk om er voor elkaar te zijn. En dat nemen we heel serieus. Er is begrip voor videovergaderingen met geluid van kinderen op de achtergrond. Onze flexibele werktijden bereiken nu hun toppunt. En voor dat praatje bij de koffieautomaat, bellen we gewoon gezellig in.

Collega's steunen elkaar en hoewel iedereen 'alleen' thuis zit, ervaren we verbinding. Dat mag ook wel, want onze deelnemers hebben ons nog steeds hard nodig. Dus het werk gaat door. Heb je zin om mee te doen? Kijk hieronder naar de rollen waarnaar we op zoek zijn. Of stuur een e-mail naar werken@mkb-brandstof.nl.

Commercieel administratief medewerker

Ons laadpaal abonnement is een succes! Regel jij alles soepeltjes achter de schermen van onze nieuwste dienst? Nu lezen

Senior all-round online marketeer gezocht

Ben jij een ervaren online marketeer die leads omzet in tevreden klanten? Nu lezen

Agile tester/ QA-engineer

Test jij de software die onze vijftigduizend deelnemers gebruiken? Nu lezen

Adviseur klantcontact

Ben jij die enthousiaste adviseur die problemen van klanten weet op te lossen?
Nu lezen

Allround applicatiebeheerder (technisch-functioneel)

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het beheer van onze state of the art applicatie waar 50.000 ondernemers op vertrouwen? Nu lezen

 

Open sollicitaties of vragen?

Deze kan je sturen naar: werken@mkb-brandstof.nl

Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt.