Werken bij MKB Brandstof

MKB Brandstof is een dienstverlener met een ideaal. Wij geloven in ondernemerschap en de meeste mensen die hier werken zijn maatschappelijk betrokken. Niet dat je per se vegetariër moet zijn en moet ontbijten met muesli, maar wel dat je graag meewerkt aan een betere wereld. Elke dag weer.

Wij zijn een informele en vooral platte organisatie, wat betekent dat er zo goed als geen hiërarchie is. Soms is dat fijn, en soms is dat lastig. Het is gaaf om met je collega’s in discussie te gaan en ruimte te krijgen voor je mening. We kunnen hier alles tegen elkaar zeggen. Daar moet je tegen kunnen. Maar we letten erop dat we even respectvol met elkaar omgaan als we met de wereld doen.

Bij MKB Brandstof krijgt ieder talent de ruimte om input te leveren en zichzelf te ontwikkelen. Zie jij dat wel zitten? Bekijk onze vacatures!

Wil je zonder code leren ontwikkelen? #lowcode

Wil jij ontdekken hoe je bij ons als Pega ontwikkelaar in low code kan leren bouwen? Op 20-02-2020 organiseren wij een speeddate-middag op onze locatie Hofplein 19 in Rotterdam. Een middag waar JIJ sowieso een goed gevoel aan overhoudt. Meer info?

Senior marketeer

Zet jij je marketingtalent graag in voor een sterk merk met een groen hart?
Nu lezen

Agile tester/ QA-egineer

Test jij de software die onze vijftigduizend deelnemers gebruiken? Nu lezen

Adviseur klantcontact

Ben jij die enthousiaste adviseur die problemen van klanten weet op te lossen?
Nu lezen

Allround applicatiebeheerder (technisch-functioneel)

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het beheer van onze state of the art applicatie waar 50.000 ondernemers op vertrouwen? Nu lezen

 

Open sollicitaties of vragen?

Deze kan je sturen naar: werken@mkb-brandstof.nl

Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt.