Werken bij MKB Brandstof

MKB Brandstof is een dienstverlener met een ideaal. Wij geloven in ondernemerschap en de meeste mensen die hier werken zijn maatschappelijk betrokken. Niet dat je per se vegetariër moet zijn en moet ontbijten met muesli, maar wel dat je graag meewerkt aan een betere wereld. Elke dag weer.

Wij zijn een informele en vooral platte organisatie, wat betekent dat er zo goed als geen hiërarchie is. Soms is dat fijn, en soms is dat lastig. Het is gaaf om met je collega’s in discussie te kunnen gaan en ruimte te krijgen om je mening te geven. We kunnen hier alles tegen elkaar zeggen. Daar moet je tegen kunnen. Maar we letten erop dat we even respectvol met elkaar omgaan als we met de wereld doen.

Bij MKB Brandstof krijgt ieder talent de ruimte om input te leveren en zichzelf te ontwikkelen. Zie jij dat wel zitten? Bekijk onze vacatures!

 

Adviseur klantcontact

Jij hebt het contact met onze klanten en je zorgt ervoor dat dit contact prettig verloopt. Dat doe je op zo’n manier dat de klant meer dan tevreden is en over de juiste informatie beschikt. Ben jij gedreven, flexibel en heb je hart voor de klant? Nu lezen

 

Senior agile tester/QA-engineer

Wil jij een bijdrage leveren die ertoe doet? Voor zowel de wendbaarheid van je team als voor het hele bedrijf? Nu lezen

 

HR/facilitair-assistent

Wil jij werken op een afdeling waar geen dag hetzelfde is? Dit is de plek waar je je het ene moment op de salarisadministratie stort en je daarna buigt over facilitaire zaken. Nu lezen

Open sollicitaties of vragen?

Deze kan je sturen naar: werken@mkb-brandstof.nl

Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt.