Werken bij MKB Brandstof

MKB Brandstof is een dienstverlener met een ideaal. De idealen in onze kern betekenen dat de meeste mensen die hier werken maatschappelijk betrokken zijn. Niet dat je per sé vegetariër moet zijn en moet ontbijten met muesli, maar wel dat je graag meewerkt aan een betere wereld. Elke dag weer.

Wij zijn een informele en vooral platte organisatie, wat betekent dat er zo goed als geen hiërarchie is. Soms is dat fijn, en soms is dat lastig. Het is gaaf om met je collega’s in discussie te kunnen gaan en ruimte te krijgen om je mening te geven. We kunnen hier alles tegen elkaar zeggen. Daar moet je tegen kunnen. Maar we letten erop dat we even respectvol met elkaar omgaan als we met de wereld doen.


Bij MKB Brandstof krijgt ieder talent de ruimte om input te leveren en zichzelf te ontwikkelen. Zie jij dat wel zitten? Bekijk ons vacatureaanbod!

adviseur klantcontact

Jij hebt het contact met onze klanten en je zorgt ervoor dat dit contact prettig verloopt. Dat doe je op zo’n manier dat de klant meer dan tevreden is en over de juiste informatie beschikt. Ben jij gedreven, flexibel en heb je hart voor de klant? Nu lezen

projectmanager voor werving (16 uur)

Ben jij een wervende planner die weet waar mooie verhalen zitten? Voor ons online inspiratieplatform Groeifactor zoeken we iemand die ondernemers werft. Nu lezen

open sollicitaties of vragen?

Deze kan je sturen naar: werken@mkb-brandstof.nl

 

Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt.