Tanken waar je wilt, wanneer je wilt

De MKB Brandstof autopas heeft landelijke dekking

Met de autopas van MKB Brandstof tanken ondernemers bij elk tankstation in Nederland (99,9% dekking). Je bent niet gebonden aan benzinestations van één merk. De autopas is een geaccepteerd betaalmiddel bij elk type pomp, dus ook bij witte- en onbemande pompen.

99,9% tankstation dekking in Nederland

Kun je ergens niet betalen met de autopas? Dan is het hoogstwaarschijnlijk een pomp die niet publiek toegankelijk is of die alleen muntgeld accepteert.
LET OP: de autopas van MKB Brandstof is niet te gebruiken buiten Nederland.

Altijd tanken bij de goedkoopste pomp

Omdat je de vrijheid hebt om overal te tanken, profiteer je volop van de prijsverschillen tussen de verschillende tankstations. Dit kan oplopen tot wel 5 euro per tank! Reken maar uit wat dat op jaarbasis betekent. Profiteren van de goedkoopste tankstations maken we nu nog makkelijker. Download gratis de Tanken met MKB Brandstof app en vind ze bij jou in de buurt!

Gewoon doorsparen

Met de autopas van MKB Brandstof kun je gewoon meedoen met landelijke spaar- en loyaltysystemen zoals Freebees, Tigerpoints, Rocks, Powerpoints en Airmiles. Bij individuele spaaracties van lokale stations kunnen de betalingsmogelijkheden wel beperkt zijn. Dit staat dan vermeld in de actievoorwaarden.

Beloven andere tankpassen je korting?

Het is de vraag of de korting van een (merkgebonden) tankpas je meer oplevert dan de vrijheid van de autopas van MKB Brandstof. De korting die merkstations geven op hun tankpas, is veelal gebaseerd op de landelijke adviesprijs, een soort reclametruc dus, om te kunnen praten over korting. Aan de pomp betaalt iedereen meestal exact hetzelfde, met- of zonder tankpas. Een merkgebonden tankpas beperkt je in de keuze van je tankstation, terwijl de kortingen bij andere (onbemande) tankstations veel verder kunnen oplopen dan bij de ‘verplichte’ stations. Hierdoor ben je toch duurder uit!