Tanken waar je wilt, wanneer je wilt

In heel Nederland en bij ruim 1500 stations in België en Luxemburg

Met de autopas van MKB Brandstof tanken ondernemers bij elk tankstation in Nederland (99,9% dekking) en meer dan 1500 stations in België en Luxemburg. Je bent niet gebonden aan benzinestations van één merk. De autopas is een geaccepteerd betaalmiddel bij elk type pomp, dus ook bij witte- en onbemande pompen.

99,9% tankstation dekking in Nederland

Kun je ergens niet betalen met de autopas? Dan is het hoogstwaarschijnlijk een pomp die niet publiek toegankelijk is of die alleen muntgeld accepteert.

Ben je in België of Luxemburg? Check snel en eenvoudig met onze gratis app waar je daar met de autopas tankt en betaalt.

Altijd tanken bij de goedkoopste pomp

Omdat je de vrijheid hebt om overal te tanken, profiteer je volop van de prijsverschillen tussen de verschillende tankstations. Dit kan oplopen tot wel tien euro per tank! Reken maar uit wat dat op jaarbasis betekent. Profiteren van de goedkoopste tankstations maken we nu nog makkelijker. Download gratis de Tanken met MKB Brandstof app en vind ze bij jou in de buurt!

De actuele prijzen in België en Luxemburg staan nog niet allemaal in onze app. Met jouw hulp krijgen we dat sneller voor elkaar. Het enige wat je hoeft te doen is de literprijzen van jouw tankstation aan ons door te geven. Dankjewel! Merci!

Gewoon doorsparen

Met de autopas van MKB Brandstof kun je gewoon meedoen met landelijke spaar- en loyaltysystemen zoals Freebees, Tigerpoints, Rocks, Powerpoints en Airmiles. Bij individuele spaaracties van lokale stations kunnen de betalingsmogelijkheden wel beperkt zijn. Dit staat dan vermeld in de actievoorwaarden.

Beloven andere tankpassen je korting?

Het is de vraag of de korting van een (merkgebonden) tankpas je meer oplevert dan de vrijheid van de autopas van MKB Brandstof. De korting die merkstations geven op hun tankpas, is vaak gebaseerd op de landelijke adviesprijs, een soort reclametruc dus, om te kunnen praten over korting. Aan de pomp betaalt iedereen meestal exact hetzelfde, met of zonder tankpas. Een merkgebonden tankpas beperkt je in de keuze van je tankstation, terwijl de kortingen bij andere (onbemande) tankstations veel verder kunnen oplopen dan bij de ‘verplichte’ stations. Hierdoor ben je toch duurder uit!