Hoe kan ik een extra autopas aanvragen?

Klik hier om naar de inlogpagina te gaan, en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Doe dit op je laptop of pc, niet met een smartphone. Als je bent ingelogd klik je op ‘Brandstof’ en dan ‘Extra tankpassen aanvragen’. Vervolgens klik je op de oranje knop ‘Extra tankpas’. Je kan de nieuwe pas direct aanmaken door op ‘Invoeren tankpasgegevens’ te klikken. Nadat je alle gegevens correct hebt ingevuld, klik je op ‘Bewaar’. We versturen je autopas binnen drie werkdagen per post.

Voor de extra pas zullen wij de basisborg incasseren van je rekening en vanaf de maand dat de autopas actief is betaal je maandelijks 7,90 euro. Je kan per week twee extra passen aanvragen. Je hebt de autopas correct aangemaakt wanneer het kenteken onder ‘Passen onderhoud’ staat met de status ‘Nieuw’.

Het is niet mogelijk om twee passen met hetzelfde kenteken te registreren. Als je geen beschikbaar kenteken hebt voor op de extra pas, kun je ook een verzonnen kenteken doorgeven. Voor de dienst Tanken is een actueel kenteken niet noodzakelijk. Wil je gebruik maken van de dienst Straatparkeren, dan is het juiste kenteken wel noodzakelijk.

Ik heb een andere vraag