Voordelen autopas van MKB Brandstof

Ben je ondernemer? Dan heb je het vast druk met van alles en nog wat. Wij helpen je graag een handje! Lees hieronder meer over de voordelen van onze autopas.

De autopas van MKB Brandstof bespaart je veel tijd in je administratie, voor veel ondernemers toch al het minst leuke aan hun werk. Je verzamelt namelijk geen bonnetjes meer, van jezelf of je werknemers. Alle transacties voor tanken, laden, parkeren en carwash verzamelen wij voor je. En maandelijks ontvang je daar één overzichtelijke verzamelfactuur van.

De kosten die je maakt met je autopas worden via een automatische incasso afgeschreven. En je hebt ook de mogelijkheid om incassovoorkeuren in te stellen. Aangesloten op het netwerk van Simplerinvoicing(PEPPOL)? Dan sturen we je facturen direct door naar je boekhoudprogramma. Of je downloadt je factuur via de mail die je standaard van ons ontvangt. Geen administratief gedoe meer, heerlijk!

Via Mijn Dashboard heb je direct inzage in je verbruik als het gaat om tanken, carwash en parkeren. Je kunt je laadbeurten inzien, of een handig verbruiksoverzicht exporteren naar excel.  En natuurlijk kun je ook gewoon facturen downloaden en autopassen aanvragen of stopzetten.

Elektrische auto? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. MKB Brandstof is de eerste aanbieder waarbij je een laadpas én laadpaal kunt afnemen. Inclusief storingsdienst en oneindige garantie. Jij kiest waar je laadpaal geplaatst moet worden en wij regelen de rest. Makkelijk toch?

Bovendien hebben we ook nog eens handige apps voor onder andere: tanken, laden en parkeren.

Meld je aan en ervaar zelf het gemak van onze autopas!

Ik heb een andere vraag