Waarom doet MKB Brandstof dit?

  • MKB Brandstof biedt jou graag een kans om te investeren in duurzame mobiliteitsdiensten. Zo kan jij later van nog meer nieuwe duurzame innovaties gebruik maken. Wij geloven in dingen samen doen, ten goede van het klimaat. Samen Klimaatpositief in 2025, daar gaan we voor.
  • Ondernemers begrijpen dat er een transitie nodig is. Er moet een massale overstap komen naar duurzamer vervoer. Sinds haar oprichting is de kern van MKB Brandstof om het haar deelnemers gemakkelijk te maken. Nu ook in duurzame mobiliteit. De meeste mensen willen best elektrisch rijden. Maar dan moet het wel makkelijk zijn. En het opladen eenvoudig en vooral niet ingewikkeld om de kosten af te trekken en btw te verrekenen bijvoorbeeld. Daarom wil MKB Brandstof haar kapitaal versterken. We hebben in de afgelopen jaren flink geïnvesteerd, en moeten nog veel meer gaan investeren, in innovatie, in de IT-infrastructuur en in het team, om klaar te zijn voor de toekomst. MKB Brandstof wil het heel makkelijk maken om uiteindelijk klimaatpositief onderweg te zijn. 

Een voorbeeld daarvan is het Laadpaal Abonnement. Onze klanten kunnen voor 39 euro per maand een laadpaal van MKB Brandstof gebruiken. De investering in de laadpaal en de installatie worden door MKB Brandstof betaald. Daar is kapitaal voor nodig, dat we voor een deel bij onze klanten willen aantrekken en voor een deel bij andere financiers, zoals banken.

  • Omdat we zo geloven in samen dingen doen, willen we je laten meedelen in de financiële resultaten. Als je tóch al een geldbedrag bij MKB Brandstof in beheer geeft (de pasborg), waarom dan niet als aandelenkapitaal, mét een mooi rendement?
  • MKB Brandstof krijgt door de uitgifte van aandelen meer investeringsruimte en mogelijkheden om nieuwe initiatieven beter te
    kunnen financieren, denk daarbij aan onze laadpalen propositie.
  • Wij kunnen hiermee onze dienstverlening verbeteren, innoveren en onze missie klimaatpositief onderweg in 2025 verder invullen.
Ik heb een andere vraag