Laden voor een vast tarief. Bij MKB Brandstof kan het!

Het is opmerkelijk maar waar, op een laadpaal wordt niet vermeld hoeveel je per kilowattuur betaalt. En je weet niet of er nog andere kosten verbonden zijn aan het opladen van je auto zoals een start- en/of kleeftarief. Zelfs online is dit moeilijk te vinden. Soms vermelden apps wel prijzen bij laadpalen, maar dat kunnen prijzen zijn die gelden voor hun eigen laadpas. Dit zijn niet per se de prijzen die de laadpaal exploitant rekent. En laadpaal eigenaren kunnen zelf ook nog eens prijzen instellen. Je weet vooraf dus niet wat je betaalt per laadbeurt, maar ook na het laden weet je niet altijd wat het kost. In sommige gevallen duurt het twee maanden voordat transacties worden doorgegeven. Onhandig!

Bij MKB Brandstof dachten we: dit kan makkelijker. Daarom kun je bij ons rekenen op vaste tarieven voor zowel regulier als voor snelladen. In heel Nederland!

Misschien vraag je je af: hoe bepaal je dan wat een goed tarief is? Wij baseren de tarieven op wat je gemiddeld in Nederland kwijt bent per kWh, inclusief de start- en kleeftarieven die laadpaal exploitanten kunnen rekenen. Dat is lekker makkelijk, want dan maakt het niet meer uit welke laadpaal je gebruikt. Je weet altijd en overal hoeveel je kwijt zal zijn voor je laadbeurt. Scheelt weer gedoe!

Onze tarieven, exclusief btw:

  • Regulier laden: 29 cent per kilowattuur
  • Snelladen: 53 cent per kilowattuur
  • Transactiekosten: 20 cent per laadbeurt
Ik heb een andere vraag