Kan ik óveral tanken met de autopas?

De autopas van MKB Brandstof kun je overal in Nederland gebruiken. Je bent niet gebonden aan tankstations van één merk. Nooit meer omrijden dus en je kunt terecht bij elke soort pomp, ook die van zelfstandige ondernemers en onbemande tankstations. Dat scheelt een hoop tijd en gedoe voor je onderneming! Er zijn maar een paar stations waar je niet met onze autopas kunt betalen. Dit zijn locaties die niet openbaar zijn (private bedrijfsterreinen) of specifiek bedoeld zijn voor vrachtvervoerders.

Tanken in buitenland is momenteel helaas nog niet mogelijk. We werken hier wel aan, in ieder geval voor België en Luxemburg.

Voor een overzicht van de voordeligste tarieven in jouw regio gebruik je onze gratis app Tanken met MKB Brandstof.

Ik heb een andere vraag