Ambitieuze sales professional (binnendienst)

Maak jij, samen met de accountmanager, van ons salesprogramma een daverend succes? Zetten jullie de toon voor ons nieuwe salesteam?

Wij zetten een duurzaam netwerk van samenwerkende partners op. Een cruciaal netwerk voor de groei en het succes van MKB Brandstof! Als binnendienstmedewerker Sales speel je hierbij een sleutelrol.

Jouw rol
Samen met onze ervaren accountmanager maak jij, als onze allereerste (!) binnendienstmedewerker Sales, een daverend succes van ons nieuwe partnerprogramma.

Binnen het bedrijf ben je de ambassadeur van het salesteam. Je vertegenwoordigt onze samenwerkingspartners en bent hét aanspreekpunt. Tegelijkertijd werk je in tandem met je buitendienstcollega, de accountmanager. Je ondersteunt hem of haar met leadgeneratie en besteedt een flink deel van je dag aan het bellen van prospects (ook ‘koud’ bellen), en het onboarden van partners. Je maakt presentaties, offertes, contracten en beantwoordt vragen.

In ons nieuwe salesteam moeten we het wiel op veel terreinen nog uitvinden. Daarom bedenk en toets jij ook handige werkstructuren. Zo leg jij samen met je collega het fundament voor een ambitieus team dat de komende jaren uiteraard sterk groeit!

Ben jij dit?
Je krijgt energie van een baan waarbij ieder moment anders kan zijn, je veel mensen telefonisch spreekt en een vertrouwensband met ze opbouwt. Je lost zelfstandig problemen op en creëert continu kansen, zodat we veel nieuwe klanten werven. Van nature zet je graag een stap extra voor de partners. Je bent competitief en houdt ervan om doelen te halen. Daarom werk je graag met targets. Op elk moment weet je waar je staat.

Een greep uit je taken

 • Ons distributienetwerk uitbreiden door telefonisch samenwerkingspartners te werven.
 • Contact met onze samenwerkingspartners warm houden en hen voorzien van promotiemateriaal over MKB Brandstof.
 • Samenwerken met onze communicatiespecialisten om gaaf sales-materiaal te ontwikkelen, inclusief presentaties.
 • Gedegen kennis van de markt opbouwen, zodat je goed kunt bepalen hoe het voor alle partijen aantrekkelijk is om samen te werken.

Wat neem je mee?

 • Minstens vier jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Zelfstandige en proactieve werkhouding.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Administratieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime dienstverband, met goede balans tussen werk en privé.
 • Een boeiende en afwisselende rol in een enthousiast team.
 • Een passend marktconform salaris (max. € 43.740,00 per jaar) volgens ons open en eerlijke beloningssysteem.
 • Ontwikkeling van jouw talenten en een positieve werksfeer.
 • Een ruim opleidingsbudget (ontwikkel vooral waar je van nature goed in bent).
 • Om je werk goed te kunnen uitvoeren is er een telefoon, laptop, een dagelijkse verse lunch met al je collega’s en uiteraard écht goede koffie en thee!

Wie zijn wij dan?
Als Rotterdams bedrijf bedienen wij 50.000 zelfstandige ondernemers in heel Nederland. We maken het ze makkelijk met de autopas voor Tanken, Carwash, Parkeren en E-laden, 100% fiscusproof op één verzamelfactuur.

Wij geloven in ondernemerschap en de meeste mensen die hier werken zijn maatschappelijk betrokken. Niet dat je per se vegetariër moet zijn en moet ontbijten met muesli, maar wel dat je graag meewerkt aan een betere wereld. Elke dag weer. Zo is het onze ambitie om een sleutelrol te spelen in de energietransitie. Daarom werken we hard aan nieuwe oplossingen voor duurzame mobiliteit.

Onze cultuur
Wij zijn een informele organisatie; er is vrijwel geen hiërarchie. Meestal is dat fijn, soms is dat lastig. Je hebt bij ons alle vrijheid om je werk vorm te geven en geen baas die over je schouder meekijkt of je het wel goed doet. Je deelt je eigen werktijden in.

Maar met vrijheid komt verantwoordelijkheid. Er is geen baas die jou de maat meet. Je moet dus over een gezonde dosis zelfreflectie beschikken en zelf om begeleiding vragen. Als deze ruimte bij je past is dit een heerlijke omgeving. Als je liever van iemand hoort wat er exact van je wordt verwacht en wanneer, denk dan nog twee keer na voordat je reageert.

Is dit jouw baan?
Herken jij je in de functie en word je blij van onze bedrijfscultuur? Stuur dan je motivatie en cv vóór 3 augustus 2019 naar werken@mkb-brandstof.nl, ook als je nog vragen hebt over de vacature.

Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt.