Speeddate Pega Ontwikkelaar

omdat je na een interne opleiding graag mee wilt bouwen in het low code Pega platform waarmee wij 50.000 ondernemers bedienen!

Laten we elkaar leren kennen. Wie jij bent, waar je naar op zoek bent en welke uitdagingen je nodig hebt. Dan vertellen wij jou meer over MKB Brandstof. Wie wij zijn, wat we doen en wat wij jou te bieden hebben.

Als beginnend Pega Ontwikkelaar heb jij:

  • Een afgeronde hbo-opleiding (liefst ICT-gerelateerd).
  • Een flinke dosis enthousiasme en de wil om software te bouwen.
  • Fulltime beschikbaarheid.
  • Je leest het goed, Pega ervaring is niet perse nodig. Die opleiding, daar zorgen wij voor.

Hoe ziet deze middag eruit?

Om 12:45 uur verzamelen alle kandidaten zich op onze mooie locatie aan het Hofplein 19 in Rotterdam.  Martijn Raaijmakers vertelt om 13:00 uur over MKB Brandstof en haar missie. Daarna begint de 'echte' speeddate. Die bestaat uit 3 rondes:

Ronde 1: Een passie-gesprek met Martijn Raaijmakers. Want het draait om jou! Waar ga jij echt op aan?

Ronde 2: Jonathan Broer, onze Pega expert, vertelt hoe breed je bij ons met Pega werkt.

Ronde 3: Wendy Smit laat zien hoe wij werkgeluk centraal stellen. Maar... in deze ronde vragen we ook iets van jou. Lukt het jou om in een pitch van 5 minuten te vertellen wie je bent en wat jouw drive en uitdagingen zijn?

Heb je er zin in? Lees dan nog even verder en meld je daarna aan:

Mail via werken@mkb-brandstof.nl  "JA IK BEN ERBIJ" en stuur voor het gemak je cv mee.  Heb je vragen voordat je je aan je date waagt? Mail die dan ook naar werken@mkb-brandstof.nl

 

P.S. 1: Goed om te weten; bij veel aanmeldingen kan het zijn dat je dus even moet wachten (net als bij een echte date). Maar we hebben goeie koffie, snacks, een voetbaltafel en mensen waar je een leuk gesprek mee kunt voeren (je toekomstige collega's).

P.S 2. Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt. Ook zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die in loondienst willen komen. Dus ZZP-ers...sorry!