De autopas

van MKB Brandstof

Wij helpen met onze diensten zo’n 50.000 kleine ondernemingen en zzp'ers met hun administratie. Weg met losse bonnetjes voor tanken, laden en parkeren. Maar ook de carwash: alles op één verzamelfactuur waarvan je in één oogopslag de btw afleest. We bieden een nieuw gaaf product aan: het Laadpaal Abonnement. Wij regelen alles voor je, van het installeren van een laadpaal tot en met de service achteraf. Lees hier meer.

Handige apps

Voor elke dienst is er ook een handige app. Met de Tanken-app zie je de brandstofprijzen in je buurt. En met de Parkeren-app kan je nu ook laden, en beschikbare laadpalen vinden, ernaartoe navigeren en zelfs zien met welke snelheid je kan laden. En wij hebben een vast tarief voor elke laadbeurt. En een schone auto is altijd superfijn. Met onze Carwash-app zie je alle aangesloten wasplekken bij je in de buurt. En hun wasmethode. Dan weet je waar je aan toe bent. Hier kan je alle apps gratis downloaden.

De autopas

• Eén pas, voor tanken, laden, parkeren en wassen.
  • 100% fiscusproof, op één verzamelfactuur

Dát is het gemak van MKB Brandstof.

Vraag 'm aan

De mensen

"Werkgeluk staat bij ons centraal." Dat klinkt leuk. Maar hoe ziet dat eruit in de praktijk? Het is meer dan een mooie spreuk. Mensen komen eerst. Altijd.

De mensen

De missie

MKB Brandstof beweegt ondernemers met duurzame mobiliteit: al onze ondernemers zijn in 2025 klimaatpositief onderweg.

De missie

De organistie

Een Passiecratische organisatie is gedreven door mensen die werken in een rol die ze energie geeft. En die het doel van het bedrijf ondersteunt.

De organisatie

De geschiedenis

Sinds de oprichting in 2006 helpen wij met onze diensten zo’n 50.000 kleine ondernemingen en zzp'ers met hun administratie.

De geschiedenis