Onze bedrijfsnaam is gewijzigd

1 maart 2017

Wij heten weer MKB Brandstof, acht maanden nadat wij onze bedrijfsnaam juist hadden vervangen door de stevige voornaam van onze bekende reclamefiguur, Tom de Ridder. De rechter heeft ons in een tijdelijke voorziening opgelegd om die nieuwe bedrijfsnaam vooralsnog te staken.

We hebben nu het logo van MKB Brandstof in een nieuw jasje gestoken. En ons verhaal blijft hetzelfde. Wij geloven in ondernemerschap. Ondernemers veranderen Nederland en verdienen de volle vrijheid. Daarom willen wij ook jou verder helpen. Door gedoe weg te nemen en je persoonlijk en zakelijk te laten groeien.

Je blijft gewoon gebruikmaken van onze autopas met handige apps, voor tanken, carwash en parkeren. Fiscusproof op één verzamelfactuur. Je krijgt gratis advies bij al je fiscale vragen rondom mobiliteit. En we blijven je uitdagen met ons inspiratieplatform, dat vanaf nu 'Groeifactor' heet.