Tankpas van MKB Brandstof is niet zomaar een autopas

De beste nationale tankpas voor ondernemers

Waarom een tankpas?

  • één pas voor tanken, laden en parkeren
  • fiscusproof op één verzamelfactuur
  • inclusief afrekenen voor carwash, motorolie en meer

Veel ondernemers declareren de btw niet of nauwelijks bij de fiscus. Dit scheelt al gauw zo'n 15 tot 20 euro per tankbeurt. Gebruik je de autopas van MKB Brandstof als tankpas dan verdient deze zichzelf dus al binnen vier tankbeurten terug. En wist je dat bij een privé-auto die zakelijk wordt ingezet, ook de btw op brandstof en andere gebruikskosten van de auto (onderhoud, carwash en parkeren) teruggevorderd kan worden?

mkb tankpas

Overal tanken
Met de tankpas ben je niet gebonden aan één brandstof-leverancier. Je kunt er namelijk overal in Nederland mee tanken. Zo profiteer je van de onderlinge prijs- of kwaliteitsverschillen. Je bent daardoor vaak goedkoper uit dan met een merkgebonden tankpas. Alle tankstations vind je eenvoudig via onze gratis app Tanken met MKB Brandstof.  Een slimme ondernemer bespaart tijd én geld met de nationale tankpas van MKB Brandstof.

 

Waarom een autopas voor carwash en parkeren?

De administratie van losse bonnen is tijdrovend en kostbaar. Het administreren van een los bonnetje kost € 1,50 – vanaf de boeking tot aan het opstellen van de jaarcijfers. Het verwerken en uitbetalen van declaraties van medewerkers kost zelfs € 7,50.

Fiscusproof
Veel ondernemers weten niet dat de fiscus bonnen zonder naamsvermelding niet erkent als volwaardig factuur. Hierdoor lopen zij een fors bedrag aan btw-teruggave mis of kunnen bij controle een naheffing krijgen. Met de handige apps en de autopas van MKB Brandstof kun je afrekenen voor tanken, carwash en parkeren en komen al je uitgaven fiscusproof op één verzamelfactuur.

één pas voor tanken, laden en parkeren
fiscusproof op één verzamelfactuur
inclusief afrekenen voor carwash, motorolie en meer

Maandbijdrage per autopas

8,90 euro

(inclusief alle handige diensten)

100% fiscusproof

Kosten transacties

Tanken
0 cent
Carwash
20 cent
Parkeren
20 cent
Laden
20 cent