Nu de eerste 3 maanden voor € 4,95

Updates

Tanken in Europa met dé internationale tankpas

Het is zover! Onze internationale tankpas – waar veel ondernemers met smart op wachtten – is een feit.

Het is zover! Onze internationale tankpas – waar veel ondernemers met smart op wachtten – is een feit. Dus heb jij weleens een zakelijke afspraak in het buitenland? Dan tank je vanaf nu gemakkelijk én voordelig bij maar liefst 50.000 tankstations door heel Europa.

Europa-pas: de voordelen

Met onze Europa-pas verschijnen al je internationale tankbeurten automatisch op één verzamelfactuur. Het administreren van losse bonnetjes is hiermee definitief verleden tijd. En gelukkig maar. Dat levert je namelijk een behoorlijke tijd- en kostenbesparing op. En wist je dat je de Europa-pas ook gewoon voor tolwegen, bruggen en tunnels gebruikt? Alles in één: lekker efficiënt.

Met deze internationale tankpas kan je trouwens ook parkeren, laden én je auto wassen in heel Nederland. Laden kan zelfs door heel Europa, ook met de Benelux-pas. Sinds kort zijn alle Europese laadpunten namelijk zichtbaar in onze app Parkeren & Laden met MKB Brandstof. Dus ook als je overweegt om binnenkort over te stappen op elektrisch rijden, is onze autopas erg handig.

Voordelig tanken in Europa

Vertrek je op korte termijn met de auto naar het buitenland? Houd er dan rekening mee dat de brandstofprijzen in Europa ver uit elkaar liggen. Goedkoop tanken doe je bijvoorbeeld in Luxemburg, Bulgarije, Hongarije, Polen, Roemenië en Litouwen. Maar eigenlijk tank je in alle andere Europese landen voordeliger dan in Nederland. Daarnaast is het handig om rekening te houden met het volgende:

  • Vermijd tankstations langs de snelweg.
  • Bezoek vooral tankstations in de buurt van steden.
  • Tank op het juiste tijdstip. Pomphouders in Duitsland veranderen de prijzen tot wel veertien keer per dag. Zo is de ochtendspits meestal goedkoper dan de avondspits.
  • Nederland en Noorwegen behoren tot de top vijf duurste landen om te tanken, wereldwijd. Dit komt door de hoge accijns.

Tanken met MKB Brandstof

In één oogopslag zien bij welke tankstations in Europa je allemaal terecht kan met onze autopas? Download de app Tanken met MKB Brandstof. Direct nadat je je brandstofsoort invoert, verschijnen de dichtstbijzijnde tankstations vanzelf. En bij terugkomst in Nederland kan je met onze autopas letterlijk bij elk tankstation terecht.

Direct uitproberen? Je vraagt de autopas van MKB Brandstof binnen enkele minuten aan. Heb je al een autopas maar kan je nog niet tanken in Europa? Voeg Europa-tanken dan toe in je Online Dashboard. Na drie werkdagen kan jij zorgeloos op weg naar het buitenland!

Deel dit artikel