Updates

15 jaar samen onderweg!

MKB Brandstof bestaat dit jaar 15 jaar, en dat vieren we! Doe je mee?

We hebben iets te vieren: MKB Brandstof bestaat dit jaar 15 jaar! Daar worden we natuurlijk blij van. En het was ons niet gelukt zonder onze klanten en collega's. 

Waar komen we vandaan?

Onze oprichter Martin Schuurman startte in 2004 inkoopcollectief Yiggers, dat zich eerst nog met telecom bezig hield, maar later naar de mobiliteitsmarkt is verplaatst. Het DNA van MKB Brandstof past nog steeds bij de waarden van Martin uit die tijd. Samen, goed doen voor elkaar en de mens voorop zetten.

Waar gaan we naartoe?

We hebben de missie Klimaatpositief 2025 omarmd. Dat betekent dat onze deelnemers in 2025 klimaatpositief onderweg zijn. Niet klimaatneutraal, nee, nog een stapje verder. We willen niet enkel compenseren maar daadwerkelijk bijdragen aan verbetering voor het klimaat. Daarvoor ontwikkelen we diensten die elektrisch rijden opmerkelijk gemakkelijk maken. Zoals je van ons gewend bent, nemen we gedoe bij je weg. Ook op het vlak van duurzame mobiliteit. 

Vergroot je werkgeluk

Onze organisatie is een 'Passiecratie'. En als we dat woord noemen, krijgen we vaak geïnteresseerde, maar vragende blikken. Of we dat even willen uitleggen. Dat doen we altijd graag. En nu wat uitgebreider met een hele maand lang workshops en interessante sprekers tijdens de Passieparade van MKB Brandstof. Het gaat over wat Passiecratie inhoudt en hoe wij het werkgeluk van onze medewerkers vergroten. Want een gelukkige medewerker die werkt in een rol waar zijn passie ligt, is een succesvolle medewerker. En dat zorgt weer voor organisatiesucces.

Lees het laatste nieuws

Misschien is het je al opgevallen, dat we vaker artikelen en interviews plaatsen op onze website. Daarvoor hebben we een nieuwe plek gemaakt: onder het kopje Leesvoer lees je alle nieuwsberichten, interviews, tips en inspirerende artikelen. Via de nieuwsbrief de Wegwijzer krijg je elke maand de beste items in je inbox, zodat je niets meer mist. 

Deel dit artikel