Nieuws

Q-Park stopt samenwerking

Per 1 april stopt Q-Park de samenwerking met alle Nederlandse autopassen. Lees hier wat dat voor jou betekent.

Per 1 april kan je niet meer bij Q-Park (inclusief de P1-garages) parkeren met je autopas van MKB Brandstof. Q-Park stopt de samenwerking met alle aanbieders van tankpassen in Nederland, en ons contract loopt volgende maand af. 

Andere garages

Inmiddels zijn we druk bezig om samenwerkingen aan te gaan met nieuwe parkeergarages. Zo kunnen we al melden dat we per 1 april een aantal nieuwe Interparking-garages toevoegen aan ons aanbod. Maar je kan ook nog steeds met je autopas terecht op de P+R-locaties van de NS. 

Check onze app

Er zijn nog genoeg parkeerplekken te vinden in de app. Check daarom voor het meest actuele aanbod de app Parkeren met MKB Brandstof. Daarmee start en stop je bijvoorbeeld ook direct een parkeerbeurt op straat. Als je jouw autopas koppelt, verschijnt die straatparkeerbeurt gewoon op je maandfactuur. Zoals je gewend bent. 

"Ik vind het belangrijk onze gebruikers snel te informeren over nieuwe ontwikkelingen." - Jorn Zijlstra, businessmanager Parkeren

Q-Park en MKB Brandstof in de toekomst

De reden dat Q-Park de samenwerking stopt, is dat ze een nieuwe betaaltechniek in hun garages introduceren. Wanneer ze dit hebben afgerond is nog onbekend. Maar zodra het kan, gaan wij weer samen om tafel. Om te kijken hoe jij via deze nieuwe techniek weer terecht kan in de garages van Q-Park.

We houden je op de hoogte van belangrijke veranderingen.

Deel dit artikel