Events

Trotse partner Accountancy Expo

Bezoek ons op de virtuele beursvloer van de Accountancy Expo op 21 en 22 juni.

Interactieve 3D-stand

Tijdens de interactieve online expo wissel je kennis uit met exposanten en andere bezoekers, leer je van interessante sprekers tijdens live masterclasses en ontdek je innovaties tijdens partnersessies. Ga in onze interactieve 3D-stand in gesprek met Suzanne Deibert en Dennis Broman van MKB Brandstof.

Het innovatie event voor accountants
De Accountancy Expo is uitgegroeid tot hét innovatie event voor accountants. Dit jaar doen ze het een beetje anders: een interactief online evenement. Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie en kennis over de beschikbare software, systemen en tools of meer wilt weten over de profilering van je kantoor, op het online beursevenement komt alles op bijzondere wijze samen.

Zien we je 21 en 22 juni op de virtuele beursvloer? Meld je dan nu aan.

Samenwerken met MKB Brandstof

Wellicht is de autopas van MKB Brandstof ook voor jouw klanten interessant. Dan hebben we iets leuks voor je. Onze collega's Suzanne en Dennis van team Sales komen graag met je in contact om een exclusieve aanbieding te doen. Met voordeel voor de betreffende ondernemer, maar natuurlijk ook voor jou. Welke klant geef jij het gemak van MKB Brandstof?

Deel dit artikel