Duurzame mobiliteit

Laadpalen bloeien op

Ook deze week is ondernemend Nederland weer een paar laadpalen rijker. We plaatsten voor dit project drie dubbele  laadpalen op een bedrijventerrein. Kijk hoe mooi ze erbij staan.

Direct in gebruik

Ook deze week is ondernemend Nederland weer een paar laadpalen rijker. Onze installateur heeft in de mooie blauwe buitenlucht voor dit project drie dubbele  laadpalen geplaatst op een bedrijventerrein. Deze laadpalen zijn direct in gebruik genomen door het personeel, en bezoekers kunnen ze ook gebruiken.

Kopen of Laadpaal-Abonnement?

Bij een elektrische auto hoort een laadpaal. Waar doe je verstandig aan als ondernemer, schaf je een laadpaal aan of ga je voor ons Laadpaal Abonnement? Zie het als een service die je afneemt en per maand betaalt, inclusief alle diensten zoals het data-abonnement en de storingsdienst. Wij plaatsen de laadpaal en garanderen een werkende laadpaal. Zo heb je nooit gedoe over reparaties of voorrijkosten. En hoef je de laadpaal niet op de balans te zetten en af te schrijven.

Laadpaal plaatsen

Om je een idee te geven hoe het plaatsen van een laadpaal gaat, maakten we een video tijdens een laadpaal plaatsing bij een van onze klanten.

Deel dit artikel