Administratie

Tadaa: je kan nog meer met je online Dashboard

Lees hier alles over de nieuwste verbeteringen aan jouw online omgeving, je Dashboard. 

We werken altijd hard aan jouw online omgeving, je Dashboard. Zodat je veel zelf kan regelen, en je ons niet meer hoeft te bellen. Niet dat we je niet graag spreken natuurlijk ;). Lees hier alles over de nieuwste verbeteringen. 

Meer inzicht in je verbruik

Vanaf nu kun je de adresgegevens van een tank- of waslocatie terugzien in je transactieoverzicht. Hoe regel je dit? Ga naar het tabblad ‘Verbruik’. Kies de gewenste periode of het kenteken en klik op ‘Exporteer naar excel’. 

Beheer van je autopas(sen)

  • Bij ‘Producten en diensten’ zie je actieve autopassen. Heb je onlangs een pas beëindigd? Die staan nu onder het kopje ‘Onlangs beëindigde autopassen’. Logische naam, vonden wij. 
  • Wil je een pas vervangen, beëindigen of de pincode ervan opvragen? Dat kan via de knop ‘Opties’, achter elke actieve pas.
  • Autopas vervangen? Top, voortaan ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.
  • Elke nieuwe autopas heeft standaard een laadchip. Handig voor als je elektrisch rijdt. De laadchip-ID van je pas staat nu ook bij 'Producten en diensten'. Zie je geen laadchip-ID, maar wil je wel gaan laden met een specifieke autopas? Kies dan voor ‘Opties’ bij het juiste kenteken en dan ‘Vervangen’. Daarna wijst het zich vanzelf. 

Bedrijfsgegevens en financieel overzicht

  • Heb je een nieuw rekeningnummer? Dan kun je dat voortaan ook doorgeven via Mijn Dashboard. Ga naar het tabblad ‘Financieel’ of het tabblad ‘Service’ en kies voor ‘rekeningnummer wijzigen’. 
  • Er is een nieuw tabblad bijgekomen ‘Facturen en betalingen’. Vanaf nu kun je op dit tabblad makkelijk incasso's terugzien en bij welke (verzamel)factuur ze horen. Je kunt ook direct de bijbehorende transacties downloaden of je pdf-factuur.

Mocht een incasso niet zijn gelukt dan zie je dat ook terug op dit tabblad (en we sturen ook altijd een e-mail met het betaalverzoek). Een terugbetaling van borg zie je ook in dit overzicht.

We hebben geprobeerd alles hier helder uit te leggen, maar log vooral zelf even in om te bekijken wat er veranderd is.

Heb je vragen of een verbeteridee? Super, die horen we graag. Stuur een mailtje naar servicedesk@mkb-brandstof.nl of bel ons via 0885 885 861 (krijgen we je gelukkig toch nog even aan de telefoon:).

Deel dit artikel