Autopas voor ondernemers

Slimme ondernemers blijven in beweging

Tijd en geld besparen. Welke ondernemer wil dat nu niet? MKB Brandstof doet beide. En meer. Zodat jij je kunt bezighouden met het realiseren van je bedrijfsdoelen en idealen. Hoe het werkt? Ondernemers gebruiken de handige apps en de autopas van MKB Brandstof!

Wat zijn de voordelen van de autopas?

  • Medewerkers kunnen tanken, carwash en parkeren op één pas afrekenen in heel Nederland.
  • Geen gedoe met bonnetjes. Alle kosten komen op één 100% fiscusproof verzamelfactuur.
  • Geen omkijken meer naar btw-declaraties op deze kosten. Voorkom dat je geld laat liggen.
  • Gratis advies van onze Adviesdesk Fiscaliteit & Mobiliteit.

Autopas voor ondernemers

De autopas van MKB Brandstof is er voor elke ondernemer met een KvK-inschrijving en een wagenpark van één tot tien auto's. Aan bedrijven die transport als kernactiviteit hebben, en voor voertuigen zwaarder dan 3,5 ton, mogen wij helaas geen passen afgeven.

Tankadministratie op orde

Veel ondernemers laten geld liggen als het gaat om de fiscale afhandeling van de tankadministratie. Wil je weten hoe het precies zit met de omzetbelasting (btw-aftrek) op brandstofkosten? We leggen het graag uit.

En er is meer!

Wij geloven in de unieke kracht van (kleine) ondernemers. Daarom ondersteunt MKB Brandstof jouw bedrijf met slimme oplossingen, diensten en informatie. We dagen je uit om anders te denken en meer te doen voor je bedrijf, andere ondernemers en de samenleving. MKB Brandstof beweegt ondernemers en zet een nieuwe stip aan jouw horizon!