"Wij kijken nu maar 3 maanden vooruit"

Joost Rijlaarsdam - Web1on1

Joost Rijlaarsdam is jong begonnen met ondernemen. Inmiddels heeft hij na een faillissement en het oprichten van verschillende bedrijven veel lessen te delen. Zijn bedrijf Web1on1 was eerst een idee in zijn hoofd dat hij stapje voor stapje, heel gericht ontwikkelde. Focus en nee zeggen zijn heel belangrijk voor succes. En Joost houdt zich heel veel bezig met kwaliteit en de processen in zijn bedrijf. "Over auto's kun je leren, maar mensen moet je aanvoelen."

In een openhartig gesprek met Kees de Jong praat Joost over hoe de meeste succesvolle ondernemers, 'leave out the middle'. Waarom de focus op 1 niche een enorme groei kan veroorzaken. En waarom je niet direct een kluns bent als je bedrijf failliet gaat.