"Vrijdag is om na te denken en terug te kijken"

Guido Vinkesteijn - Ideal Projects

Guido Vinkesteijn gelooft in het oude adagium, ‘wie goed doet, die goed ontmoet.’ Desondanks, als het stiller is, lig ik wakker van 'hoe kom ik weer aan nieuwe opdrachten.' en als het druk is, lig ik wakker met de gedachte van 'hoe krijgen we alles gedaan.' Ondernemen is vertrouwen dat het heus wel goed komt.  In zijn enthousiasme van ondernemen en overal kansen zien, gaat hij er wel eens aan voorbij zijn visie aan zijn medewerkers vaker te herhalen; immers, alleen ga je heel hard, maar met zijn allen kom je verder. Hij streeft geluk na, niet zozeer winst en geld. Maar hoe werkt dat als je toch een bedrijf hebt dat geld moet binnenbrengen? Guido gelooft er in dat gelukkige medewerkers, mensen die trots zijn op hun werk, beter presteren. Dat is iets dat je moet bewaken als je bedrijf succesvol is en groeit.

In een openhartig gesprek met Kees de Jong praat Guido over waarom je als ondernemer nooit je mobiele nummer moet veranderen. Hoe karma een belangrijke rol kan spelen in succesvol ondernemen. En hoe het geven van veel vrijheid leidt tot de beste creatieve prestaties binnen je bedrijf.

Guido Vinkesteijn - Ideal Projects