"Voor mij bestaat het glazen plafond niet"

Marjan de Bock Smit - SIM Supply Chain

Marjan de Bock Smit is opgegroeid in een ondernemersgezin. Haar eerste bedrijf startte ze al in 1993 op 25-jarige leeftijd. Ze richtte drie succesvolle bedrijven op, waarvan ze er twee verkocht heeft. Haar kracht zit 'm in voorvechter zijn, het lukt haar steeds om vooruit te lopen op de markt. Zij schrijft haar succes toe aan haar talent voor het leggen van verbanden en het zien van behoeftes. En aan een hoop geluk.

In een openhartig gesprek met Kees de Jong praat Marjan over hoe zij geen glazen plafond ervaart, omdat ze uitgaat van kracht, over de impact van geld en over geluk hebben. En over hoe zij iedere ondernemer stimuleert om een mentor te nemen die je wijst op wat je niet kan omdat je anders niet kan groeien.