"Potentie in mensen zien is niet genoeg"

Floris Groeneveld - Critical Minds

Floris Groeneveld wist tijdens zijn studie Scheepsbouw al dat hij wilde gaan ondernemen, geïnspireerd door Ricardo Semler en the Vision Web. Nu is Floris 3 bedrijven verder en staat hij met zijn compagnon aan het roer van Critical Minds, een bedrijf dat industriële organisaties ondersteunt bij het structureel verbeteren van hun projectbeheersing. In 2015 werd Critical Minds verkozen werd tot het Slimste bedrijf van Nederland.

In een openhartig gesprek met Kees de Jong vertelt Floris hoe je echt verschil maakt door jezelf te zijn, hoe je door martial arts je onderneming beter kan leiden, en hoe zelfsturende teams kunnen bijdragen aan een succesvolle onderneming.