Dit is groeifactor
Bied je personeel wel ontwikkelmogelijkheden
— Martijn van Kraaij - SCIOPENG
Martijn van Kraaij wint advies in over hoe hij zijn -vooral extern werkende- personeel voldoende ontwikkelkansen kan blijven bieden.
Nu lezenTwee concurrenten werken samen
— Gief van Schijndel (57) en Tim Wijdemans (32)
Twee Tilburgse horeca-mannen op grote schaal. De jongste, Tim Wijdemans (32), begon tien jaar geleden binnen de Bonheur Groep om er in 2015 directeur...
Nu lezenOpen over medewerkers met beperking?
— Fer Kok - Preal
Fer Kok is medeoprichter van brouwerij Prael, vijftien jaar geleden, niet om bier te verkopen, maar om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan werk...
Nu lezen
Laat je start-upmentaliteit los en je bedrijf groeit
— Andy Bailey
Het ondernemerschap houdt niet op na het starten van een bedrijf. Miljoenen mensen lanceren nieuwe bedrijven maar er zijn er maar een paar die groter...
Nu lezenUitbreiden of niet?
— Pieter-Bas Boertje - Duchesne & Boertje
Duchesne & Boertje is een evenementenbureau en al jarenlang een van de toonaangevendste van het land. Pieter-Bas Broertje heeft nu 25 mensen in dienst...
Nu lezen
Hoe creëer je een bedrijfscultuur?
— Ben Ridler
Sommige mensen denken dat hij het zei tegen Dick Clark van Merck, anderen geloven dat het tegen Mark Fields van Ford Motor Company was, waar het citaa...
Nu lezenTwee student-ondernemers: brede blik of scherpe focus
— Sherif el Zeiny (29) en Brian Hickey (33)
Twee jonge Amsterdamse ondernemers, beiden begonnen in hun studententijd, allebei bemiddelen ze personeel voor bijzondere shifts. Wat ze doen blijkt v...
Nu lezen"Haal het beste uit jezelf: iedereen heeft baat bij een coach"
— Verne Harnish
Kevin Sheridan, CEO van Rutgers Permanent Painting, een bedrijf met 80 medewerkers in de Verenigde Staten, overwoog zijn focus te verleggen naar het v...
Nu lezen