"Mijn bedrijf stond al klaar in mijn hoofd"

Marjolein van Trigt - Freelancers United

Marjolein werkte na haar studie communicatie onder andere bij de NS en bij reclamebureau JWT. Ze heeft zelf tien jaar gefreelanced voor ze haar bedrijf oprichtte en heeft lang met het idee voor haar bureau rond gelopen. Volgens Marjolein leent het communicatievak zich heel goed voor projectmatig werken. In 2007 richtte ze Freelancers United op. Het ging met een vliegende start en ze had snel haar eerste vijf klanten. Vakidioot zijn en ondernemen gaan bij Marjolein goed samen.

In een openhartig gesprek met Kees de Jong vertelt Marjolein hoe je na een fysieke crisis zorgt voor een radicale koerswijziging, hoe het streven naar het hoogste niveau zorgt voor een vertraging in de groei, en hoe het aantrekken van een zakenpartner al je problemen kan oplossen.