"Met de nieuwe werkwijze groeiden we harder"

Vincent le Noble - Measuremen

Vincent le Noble is niet bang om eerlijk naar zichzelf te kijken. Hij heeft na een paar jaar ondernemen zijn visie bijgesteld, en zijn bedrijf deed het daar heel goed op. Vincent heeft zich vooral gericht op de schaalbaarheid van zijn bedrijf. Hij startte vijf jaar geleden met management drives en pakte o.a. de Rockefeller Habits op. Hij nam toen zijn hele managementteam mee en veranderde de werkwijze. Eigenlijk maakte het bedrijf een professionaliseringsslag, en VIncent en zijn team leunden niet meer op het boerenverstand. Vincent is oprichter van Measuremen, een bedrijf dat allerlei data meet in bedrijven. Die data gebruiken bedrijven om hun werkomgevingen te verbeteren.

Kees de Jong praat met Vincent over hoe je met je net geboren kind in je handen, juist dan besluit om voor jezelf te beginnen. Over hoe ondernemen in 24 landen werkt. En wat je doet als je grootste klant failliet gaat en je daardoor zelf met moeite je deuren open kunt houden.