“Kies voor iets waar je ogen van gaan glimmen”

Bas Janssens

Bas Janssens werkte 5 jaar als headhunter toen hij zich realiseerde dat hij het comfort van zijn baan wilde opzeggen om ondernemer te worden. Hij starte verschillende bedrijven en richte uiteindelijk Great Communicators op. Een bedrijf dat mensen coacht en begeleidt om in het openbaar te kunnen spreken en presenteren.

In een openhartig gesprek met Kees de Jong vertelt Bas hoe een idee op een bierviltje in no-time kan uitgroeien tot het meest toonaangevende bedrijf in jouw sector, hoe een uitleg filmpje op internet de groeifactor van jouw bedrijf blijkt te zijn en waarom je altijd passie boven geld moet kiezen.