"Je moet soms laten gelden wie je bent"

Ruud van Putten

Ruud van Putten is oprichter en eigenaar van RNR, een bedrijf dat mechanische oplossingen biedt voor grote kranen en industriële installaties. Ruud was het tien jaar geleden nooit eens met zijn managers, hij besloot toen zijn eigen bedrijf te beginnen waarin duidelijkheid en eerlijkheid voorop staan.

In een uitgebreid gesprek met Kees de Jong vertelt Ruud hoe je van bijna dood kan terugkeren als een succesvolle ondernemer, waarom het alleen maar gaat over mensen, mensen en mensen en hoe je nog veel harder kan groeien, maar er juist voor kiest om dat niet te doen.

Wat is jouw mening over Groeifactor? Hoe kunnen wij de ondernemersverhalen nog beter aan laten sluiten op jouw groeiambitie? Laat het ons weten en vul de enquête in.