“Je moet niet te snel groeien”

Pieter Joziasse - Medisol BV

Pieter Joziasse werkte als ambulancebroeder toen hij begon met het bouwen van websites. De missie van zijn bedrijf is dan ook saving lives. Nu acht jaar is hij full time ondernemer. Kees de Jong vraagt Pieter alles over de uitdaging te kiezen tussen kennis van buitenaf en medewerkers de mogelijkheid te geven intern door te groeien. Pieter vertelt over de markt in verschillende Europese landen en over het vertrek van zijn partner.

In een openhartig gesprek met Kees praat Pieter over hoe hij van ambulancebroeder succesvol ondernemer werd. Dat je nooit in België moet beginnen als je wilt internationaliseren. En waarom  je beter dertig procent per jaar kan groeien dan veertig.