"Is een bestaand bedrijf kopen makkelijker?"

Eric Wetzels - Polyfluor Plastics B.V.

Eric Wetzels ging pas later in zijn leven ondernemen, een gekoesterde droom. Hij kocht een bedrijf dat al langer bestond. Hoe is het om een bestaand bedrijf uit te bouwen, in plaats van zelf op te richten? Voor Eric was het een enorme gok, wat ondernemen zo vaak kan zijn. Hij stelde een doel: 10% organische groei. Dus gewoon net zo hard werken als bij een start-up.

Eric praat met Kees de Jong over waarom hij na twintig jaar loondienst, tóch besloot ondernemer te worden. Over waarom je harder zou willen groeien, als alles toch al goed gaat? En dat je andere beslissingen neemt als je levensbedreigend ziek bent geweest.