“Ineens zaten wij als vijanden tegenover elkaar”

Monique Ansink

Monique Ansink is eigenaar van Excellent Products, een bedrijf dat spanbanden, snelbinders en sleepkabels produceert en exporteert in Europa en Azië. Bovendien is ze als voorzitter van de Foreign Trade Association Nederland, commissaris bij Rabobank West-Friesland, en voorzitter van Womensbizz een bezige bij.

In gesprek met Kees de Jong vertelt Monique waarom je nooit een 50/50 verdeling met je compagnon moet afspreken, waarom politici stage zouden moeten lopen in het bedrijfsleven, en hoe je je gezin tijdens zakenreizen als ultiem verkoopmiddel kan inzetten.

Wat is jouw mening over Groeifactor? Hoe kunnen wij de ondernemersverhalen nog beter aan laten sluiten op jouw groeiambitie? Laat het ons weten en vul de enquête in.