"Het antwoord zit in je dna"

Annelies Ruis - WerfSelect

Ruim tien jaar geleden runde Annelies Ruis, eigenaar en oprichtster van WerfSelect een succesvol interim-bureau. In een gevoelige branche zorgde de crisis voor een harde klap. Annelies wist haar bedrijf overeind te houden door terug te gaan naar het oorspronkelijke dna. De groei zit er tegenwoordig weer goed in.

Kees de Jong, ondernemer en coach van NLGroeit, gaat in gesprek met Annelies over transparantie en de waarde hiervan voor je personeel. Over de past precies-methode waarvoor ze ook serieuze kansen ziet voor andere bedrijfsgroepen. Annelies bespreekt haar doel; groeien naar twintig man personeel. Kees geeft advies over hoe je als ondernemer nog meer onderscheidend en schaalbaar wordt. Annelies deelt tips over het slim werven van personeel in de huidige krappe arbeidsmarkt en andere lessen vanuit haar twintig jaar ervaring als ondernemer.