"Ik zou miljonair zijn voor mijn 25ste"

Sam Rohn - JimmyJoy

Sam Rohn is oprichter van o.a. Red Je Pakketje, Stadskiosk en JimmyJoy. Hij komt uit een ondernemersnest en heeft altijd zijn eigen plan getrokken. Na de havo wilde hij voor zijn 25ste een miljoen verdienen. Sam heeft veel rolmodellen; hij kijkt bij iedereen wat hen succesvol maakt. Hij lijkt wel gemaakt voor het geluk; schijnbaar toevallig verandert alles wat hij aanraakt in goud. Hoe komt dat toch? Hoe ziet hij kansen waar anderen die niet zien? Hierover praat Sam met Kees de Jong, en over dat hij ook heus wel eens tegenslagen heeft gekend.

Sam praat met Kees over waarom je naast je snelgroeiende bedrijf een nog sneller groeiend bedrijf begint. Hoe je binnen drie jaar voor 4 miljoen euro aan online poeders kunt verkopen. En in 24 maanden tijd van nul naar 250 man personeel, hoe doe je dat?