“Ik zou het hele HR vak willen veranderen”

Wendy van Ierschot

Toen ze een jaar werkzaam was bij Shell startte Wendy van Ierschot al als ZZP’er. Ze begon met het geven van HR trainingen bij andere bedrijven. Nu runt ze met Van Ierschot BV samen met haar 17 medewerkers intern de HR afdelingen van verschillende bedrijven en heeft ze een bloeiende HR consultancy praktijk.

In een openhartig gesprek met Kees de Jong vertelt Wendy hoe één gezellig gesprek je ondernemersambitie compleet kan veranderen, hoe vrouwen op het schoolplein je klein willen houden en ze geeft vijf unieke tips voor een beter en slimmer HR beleid.

Wat is jouw mening over Groeifactor? Hoe kunnen wij de ondernemersverhalen nog beter aan laten sluiten op jouw groeiambitie? Laat het ons weten en vul de enquête in.