"Ik zette te laat mijn managers-pet af"

Marnix Geus - ondernemer

Marnix Geus is jong begonnen als ondernemer en heeft alle petten binnen een onderneming al eens op gehad. Van de bedrijven die hij oprichtte is het bekendste Het PR Bureau. Daarvan heeft hij net zijn aandelen verkocht. Vanaf het begin van dit bedrijf koos hij ervoor zich ambitieus te profileren. Zijn enorme groei kwam door de investering in de cultuur en de PR van zijn bedrijf. Marnix schreef het boek MensenHandel en houdt zich bezig met vluchtelingenwerk.

In dit openhartige gesprek praat Marnix met Kees de Jong over hoe het dragen van negen petten kan leiden tot een bezoek aan de hartbewaking. Wat je doet als je net 10 man hebt aangenomen, en je omzet in elkaar stort. En wanneer je als ondernemer weet dat je bedrijf verlaten uiteindelijk de beste beslissing is.