"Ik moest meer gaan helikopteren"

Lidwien Heersink

Lidwien Heersink staat aan het roer van Da Vinci salonautomatisering, waar barberbooking.com onder valt. Ze begon als grafisch ontwerper, maar het kappersvak zat er vanaf haar opa al in. Negen jaar geleden begon Lidwien in de zaak van haar vader en haar zussen inmiddels ook. Lidwien is een ambitieuze jonge ondernemer, ze stelde zichzelf het doel om dit jaar een miljoen boekingen te halen.

Lidwien praat met Kees de Jong over hoe je in een paar jaar in Nederland een platform opzet met een miljoen boekingen. Over waarom juist de lunchtafel in een familiebedrijf zo belangrijk is. En hoe het werkt als je als 26-jarig meisje de leiding krijgt over een bedrijf van 25 man.