“Ik heb mijn ego overboord gegooid”

David Schaap

Op zijn dertiende was David Schaap al bezig met programmeren, op zijn zestiende begon hij als jongste medewerker bij accountancy bedrijf Deloitte. Momenteel bouwt David met zijn innovatieve bedrijf Nyon software om de inkoop van fashion te optimaliseren voor grote retailers zoals Omoda, Shoebaloo en Oger.

In een openhartig gesprek met Kees de Jong vertelt David hoe het is als je op je zestiende bij een groot accountancy bedrijf gaat werken, hoe een spiritueel inzicht kan zorgen voor een radicale koerswijziging, en wat het met je bedrijf doet als je als ondernemer noodgedwongen weer bij je moeder moet gaan wonen.

Wat is jouw mening over Groeifactor? Hoe kunnen wij de ondernemersverhalen nog beter aan laten sluiten op jouw groeiambitie? Laat het ons weten en vul de enquête in.