"Ik bouw zodanig dat ik los kan laten"

Ivo Elshof - Best4uGroup

Ivo is een drukke ondernemer met verschillende start ups en bedrijven. Het bekendste is waarschijnlijk de Best4U Group. Hij begon op zijn zeventiende en zette al snel de groei in door een compagnon aan te trekken en aan structuur te werken. Ivo is het liefst bezig met bouwen. Hij wil zo'n goed product neerzetten dat hij misbaar is. Mensenkennis is daarbij heel belangrijk, en dat ziet Ivo als zijn beste eigenschap.

In een openhartig gesprek met Kees de Jong praat Ivo over hoe hij zijn bedrijf opstartte nadat hij er een scriptie over schreef. Waarom je vergaderingen altijd moet beginnen met het delen van goed nieuws. En hoe het openen van een vestiging in Moldavië een belangrijke groeifactor blijkt te zijn.