"Ik ben ooit met 500 gulden schuld begonnen"

Rob Evers - Rolight

Rob Evers begon 40 jaar geleden zijn bedrijf in verkoop van entertainment verlichting. Toen nog alleen, inmiddels met een compagnon. Rob houdt zich nu vooral nog bezig met productontwikkeling. Als eerste in zijn familie is hij gaan ondernemen en heeft alles met vallen en opstaan moeten ontdekken. Hij is een open en nuchtere ondernemer die openhartig praat over zijn lessen als ondernemer.

In een openhartig gesprek met Kees de Jong praat Rob over hoe je met droogijs een succesvolle onderneming bouwt. Waarom een werknemer bij zijn kraag pakken nooit een goed idee is en waarom je als bedrijf uit Enschede altijd extra hard moet lopen.